FAQ

Veelgestelde vragen (FAQ)

Verzending & Betaling

Wanneer wij jouw gewenste bestelling hebben ontvangen sturen wij een bericht terug met het rekeningnummer waarop de betaling kan worden overgeschreven, een bitcoinadres met uitleg of een paypal betaalverzoek.

 

De bestelling wordt verzonden met PostNL. Als je dus hebt besteld en de betaling voor 16:00 is verwerkt, komt de bestelling de volgende dag bij jou aan huis. Als er wat fout gaat duurt het maximaal twee dagen om je pakketje te ontvangen.

Op zondag en maandag wordt er geen post bezorgd. Dat wil dus zeggen bestellingen in het weekend pas op dinsdag zullen worden bezorgd.

Bestellingen naar België worden uit ervaring ook binnen 2 werkdagen ontvangen.

Het kan maximaal enkele uren duren voordat je een mail terug krijgt. Als je het nog niet binnen hebt na een avond controleer dan je  spamfolder. Dit lijkt vooral voor te komen bij Hotmail/Outlook e-mailadressen. Klik bovenaan de mail op ‘dit is geen spam’ om geen vervolgmails over je bestelling te missen.

Lukt dit ook niet, probeer het dan met ons Whatsapp nummer (+31 6 45100050.)

De kans dat een pakketje niet juist geleverd wordt is erg klein. Als er toch wat mis gaat en de bestelling niet is aangekomen na een paar dagen, neem dan contact op. We zullen je bestelling dan opnieuw versturen.

*Pakketjes worden uitsluitend verzonden met track&trace.

Wanneer wij de betaling hebben ontvangen zullen wij je een e-mail of berichtje terug sturen met een betalingsbevestiging.

Modafinil

SunPharma Modalert wordt verkocht in de vorm van pillen van 200mg en dit is ook de gebruikelijke dosis per dag. Voor mensen die er gevoelig voor zijn is 100mg al genoeg, daarom wordt geadviseerd bij eerste gebruik van Modalert te beginnen met 100mg, wat een halve pil is. In het midden van de pil zit een lijn, als je de modafinil daar breekt heb je ongeveer 100mg. Op deze manier wen je aan het effect. Echter in de meeste gevallen zal een halve pil te weinig zijn om het beoogde effect te bewerkstelligen en wordt daarom geadviseerd na de eerste ervaring een hele pil nemen. Eventueel twee keer een halve pil met 2 uur ertussen.

Over het algemeen adviseren wij niet om meer dan 1,5 pil per dag te nemen. Boven deze dosering nemen de positieve effecten nauwelijks toe, maar kunnen de bijwerkingen wel toenemen.

Modafinil (Modalert) 1 pil : Het duurt 1-2 uur voordat het effect op volle sterkte is. Dit houdt dan 6 uur lang aan en daarna duurt het 2 uur voordat het volledig is uitgewerkt. In totaal is Modalert dus 10 uur lang actief in het lichaam.

Zoals je hierboven kunt lezen werkt Modafinil lang door en zolang het werkzaam is zult u moeilijk in slaap vallen. Er wordt daarom geadviseerd Modafinil niet minder dan 12 uur voordat je van plan bent te gaan slapen in te nemen, om zo geen problemen te ondervinden met in slaap vallen. Voor verreweg de meeste mensen komt dit neer op inname in de ochtend.

Het effect van Modafinil is vrij subtiel, je voelt je niet wezenlijk anders, maar daar zit juist de kracht in. Je voelt je scherper en geconcentreerder, maar niet euforisch. Met andere concentratiemiddelen zoals Ritalin, Dexamfetamine of zelfs cafeïne krijgen gebruikers het gevoel opgepompt of hyper te zijn. Bij Modafinil is dit niet het geval. Veel gebruikers melden dat ze na inname niet het gevoel hebben dat er nou echt iets werkzaam is, maar aan het einde van de dag toch kunnen vaststellen dat ze veel productiever zijn geweest dan normaal.

Jazeker. Wij hebben in onze klantenkring veel mensen die Modafinil gebruiken ter behandeling van hun ADHD. Bij een gedeelte van de mensen gediagnostiseerd met ADHD blijkt Modafinil namelijk of beter te werken en/of minder bijwerkingen te vertonen dan de Ritalin die standaard voorgeschreven wordt voor ADHD. Artsen schrijven Modafinil echter bij hoge uitzondering voor, omdat het vele malen duurder is dan Ritalin

Modafinil heeft volgens de medische literatuur een ‘zeer lage kans op verslaving’. Dat is een van de redenen dat het niet onder de Nederlandse Opiumwet valt. Het toont ook geen ontwenningsverschijnselen wanneer gestopt wordt met het gebruik van Modafinil. Dat maakt Modafinil zo geschikt voor incidenteel gebruik. Technische versie: Dopamine en norepinephrine transport inhibitie is niet sterk genoeg om een euforisch gevoel te veroorzaken tijdens gebruik van Modafinil. Door het ontbreken van dit euforische gevoel voelen gebruikers ook niet de drang om het weer te nemen als het uitgewerkt is

Modafinil valt niet onder Nederlandse Opiumwet en bezit en gebruik van Modafinil is daarom niet strafbaar! Het is wel een geneesmiddel op recept, waardoor importeren vanuit het buitenland niet toegestaan is zonder recept. Wij versturen echter alles vanuit Nederland. Belangrijk is ook te weten dat de andere middelen die bekend staan als ‘smart drug’, zoals Ritalin en Dexamfetamine WEL onder de Opiumwet vallen. Bezit van deze middelen zonder geldig recept is dus net zo strafbaar als bijvoorbeeld cocaïne. Een van de redenen hierachter is omdat Ritalin en Dexamfetamine verslavend zijn, terwijl Modafinil dat niet is.

Absoluut. Voor het beoordelen van veiligheid van geneesmiddelen moet er gekeken worden naar de Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond Food & Drug Administration, de strengste ter wereld. Pas als een fabrikant aan de zeer strenge eisen van de FDA voldoet worden de geneesmiddelen toegelaten op de Amerikaanse markt. Naast dat de pillen uitvoerig geanalyseerd worden, zijn ook de fabriek en de veiligheidsnormen aan strenge regels en controle onderhevig. Zowel Modalert als Waklert die wij aanbieden hebben het keurmerk “FDA Approved” en voldoen aan deze strenge eisen. Amerikaanse inspecteurs controleren ook regelmatig de fabrieken van SunPharma. Op ModafinilSupply willen wij alleen de beste kwaliteit Modafinil en bieden alleen producten aan die voldoen aan Westerse veiligheidsnormen.