In dit artikel leer je:

  • Waarom modafinil je redder in nood is als je gaat reizen/veel reist
  • Wat je kan doen als je een lange vlucht hebt of een tussenstop
  • De snelste manier om van jetlag en een verpest slaapritme af te komen
  • En nog veel meer…

Als je veel reist en werkt op verschillende plekken in de wereld kan het vaak lastig zijn om goed te slapen en je goed wakker te voelen. Jetlag, een raar slaapritme en alles behalve een energiek gevoel zijn meestal de gevolgen als je reist. 

Je wilt productief blijven maar tegelijkertijd ook nog kunnen genieten van je reis.

Hoe ik op deze blog kwam?

Op het moment dat ik begin aan deze blog zit ik in het vliegtuig. Ik was pas een week terug in Nederland van Spanje waar ik een totaal andere slaapritme heb gehad dan ik de tijd daarvoor had. De week in Nederland is een hel. Slapen kan ik niet en wanneer ik wakker word ben ik moe. Na de 2e dag besluit ik modafinil te gebruiken wanneer ik wakker word en melatonine wanneer ik ga slapen.

Deze keer ga ik naar Azië.

De tijden zijn anders, de zon komt op een andere tijd op en gaat op een andere tijd onder. Mijn lichaam kan er niet tegen. Ik val in slaap op willekeurige tijden en ben klaarwakker wanneer ik niet wakker wil zijn.

De 1e dag laat ik het voor wat het is. De 2e dag besluit ik om goed te beginnen…

Modafinil en reizen

Wanneer ik aankom op Amsterdam Schiphol heb ik nog 15 uur te gaan voordat ik aankom op mijn bestemming. Ik besluit nog even te wachten voordat ik modafinil en reizen ga combineren. 

Eenmaal in het vliegtuig heb ik nog maar 12 uur te gaan. Ik neem modafinil in en besluit een uurtje m’n ogen dicht te doen. Na een uur voel ik het: modafinil begint te werken. 

Ik pak een boek, lees de hoofdstukken die ik voor vandaag wilde behandelen en maak aantekeningen. Voor ik het weet zijn er 2 uren voorbij. Mijn aantekeningen zijn klaar en ik kan verder.

Het leven voelt goed. Ik voel me productief en weet dat ik met mijn aantekeningen beter kan werken en geld kan verdienen.

Ondanks dat ik in een veels te krap stoeltje zit, mijn doorbloeding waarschijnlijk slechter is dan die van een 16 jarige labrador, voel ik me toch prima: ik verspil geen tijd.

Aan het eind van mijn trip heb ik 2 boeken doorgenomen en aantekeningen kunnen maken over 2 onderwerpen die ik nodig had, een blog kunnen schrijven en heb ik alvast berichten kunnen voorbereiden om naar klanten te sturen.


Bestel direct modafinil.


Hoe modafinil je kan helpen met jetlag/slecht slaapritme

Neem modafinil in de eerste ochtend dat je er bent. Je zal je waarschijnlijk alsnog moe voelen en willen slapen maar met modafinil zal je dit kunnen voorkomen. Probeer te slapen rond 10 of 11 uur s’avonds en zet geen wekker. Word gewoon wakker uit jezelf en je zal je energiek voelen. 

Door deze manier zal je veel sneller kunnen aanpassen aan de nieuwe tijden in plaats van meerdere dagen moeite hebben.


Je hebt meer tijd voor andere dingen

Modafinil maakt je productiever. Je bent eerder klaar dan je normaal zou zijn met je werk en het tijd wat je overhoud kan je nu spenderen aan de nieuwe stad waarin je bent. Je hoeft niet meer te stressen omdat je nog werk af moet maken terwijl je eigenlijk zou moeten genieten van de nieuwe plek.


Modafinil levert veel meer op dan het je kost

Modafinil kost je maximaal 2 euro per stuk (ligt eraan welk pakket je neemt). Maar wanneer je 2 euro besteed om 2x zo snel klaar te zijn met je werk en uren meer te kunnen genieten van je nieuwe stad of de extra tijd te kunnen besteden aan ander werk, verdien je met gemak je 2 euro terug.


Kort samengevat: Modafinil en reizen is een perfecte combinatie met alleen maar voordelen…

Ben je al overtuigd en wil je meer tips over modafinil? Klik dan hier voor de 9 beste modafinil tips.